söndag 11 oktober 2015

Bifrost V: Fimbulvinter


Den 25-28de februari är det dags för nästa lajv i Bifrost-kampanjen!

Livet på trolldomsskolan går vidare. Terminen börjar närma sig sitt slut, de flesta ser fram emot vinterlovet och midvinter eller jul. Stressen från proven har äntligen lagt sig och istället för sista-minuten-studier börjar dagarna fyllas av håltimmar. Men trots detta är det många, inte minst delegationen från Durmstrang, som skulle intyga att det finns ingenting som en lugn dag på Bifrost…
Runt omkring i Europa börjar märkliga saker hända. Det talas alltmer om en ny tid, där häxor och trollkarlar kan leva tillsammans med mugglare i ett samhälle. För den goda sakens skull.

Vi kommer denna gång att börja på torsdag eftermiddag och avsluta någon gång lördag kväll/natt. Det kommer mer information om anmälan och vad för karaktärskoncept som är spelbara. Hemsidan kommer uppdateras i detta, men det är ytterligare ett skollajv. Liksom de andra lajvet på Bifrost kommer det bli magi, intriger, mystik och spänning. Detta lajvet kommer ha lektioner och blot, men vi återkommer om det kommer hållas en bal eller inte. Exakt vad de stora intrigerna på detta lajv är kommer, men låt oss säga såhär: intriger från föregående lajv kommer fortsätta och det ska bli spännande att se om det blir en verklig fimbulvinter ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar