mÄndag 8 juli 2019

Discord, anmĂ€lan och kyssar! 😄

HĂ€r kommer ett par nyheter

Discord

Vi har startat en discordserver för Bifrost. Tanken Àr att vi inför och under lajven ska kunna anvÀnda denna som kommunikationskanal, för att kunna sprida information och Àven underlÀtta för de som inte anvÀnder Facebook. Servern Àr just nu i startskedet sÄ det kan förekomma Àndringar av upplÀgget.


Nyheter och annat mellan lajven kommer Àven i fortsÀttningen framförallt lÀggas ut i Facebookgruppen och pÄ hemsidan, med Discord som komplement. All obligatorisk information kommer fortsÀtta att komma ut pÄ hemsida, wiki och email.


InbjudningslÀnk har mailats ut till de som anmÀlt sig till lajvet, samt lÀnkats i Facebookgruppen.


Ändra era smeknamn direkt nĂ€r ni gĂ„r med sĂ„ att ni blir igenkĂ€nnliga för oss och kan fĂ„ roller sĂ„ att ni kan se alla kanaler!


Gör fÀrdigt anmÀlan innan 14 juli

Vi mÄ ha ett fullt lajv, men alla som anmÀlt sig har inte fullföljt anmÀlan Àn. Glöm inte att betala och gÄ med i föreningen innan den 14 juli. Det mÄste alltsÄ vara fÀrdigt den 14 juli.


Den 15 juli kommer vi kolla bÄde ebas och banken för att se vilka pÄ reservlistan som kan fÄ en plats pÄ lajvet. Om inte pengarna har gÄtt fram dÄ och det finns en reserv som köar pÄ den platsen kommer den som inte fullföljt anmÀlan bli av med sin lajvplats som dÄ gÄr till reserven.


Reservlista

Maila oss för att skriva upp er pĂ„ reservlistan 😊


Kyssar

PÄ lajvet kommer vi börja anvÀnda en ny metateknik. DÄ undrar ni sÀkert vad nu detta kommer innebÀra och ja, eventuellt kommer vi slÀppa en till senare som involverar magikerstrider och död. Detta Àr en mer fredlig teknik...


Denna (pĂ„ vĂ„rt lajv) nya metateknik Ă€r till för att kyssas in-lajv. IstĂ€llet för att möta upp den andres lĂ€ppar med sina lutar en pannorna mot varandra, vilket alltsĂ„ betyder att de kysser varandra in-lajv. Spela alltsĂ„ pĂ„ att panna mot panna Ă€r detsamma som lĂ€ppar mot lĂ€ppar 💋


FrĂ„n och med förra lajvet finns inte sexuella övergrepp i lajvvĂ€rlden och dĂ€rav inte heller pĂ„tvingade kyssar. Men vi vill Ă€ndĂ„ slĂ€nga in en varning för att det med denna metateknik blir extra viktigt att tĂ€nka pĂ„ att den andre Ă€r med pĂ„ vad som hĂ€nder, sĂ„ att ni inte skallar varandra 😅

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar