onsdag 20 februari 2019

Och så blev det 2019!

Vi har preliminärbokat Göransborg för ett skollajv i sommar. Så med andra ord är det dags att rota fram kalendern och hålla helgen vecka 33, den 15-18 augusti, fritt för lajv! 😄

För att detta lajv ska bli av behövs det dock funktionärer. Dels behövs en grupp köksfunktionärer, inkluderat en person som kan vara ansvarig för köket och även en vice-köksansvarig som kan ta rollen ifall den första får förhinder. Alla funktionärer i köket får mat, sovplats och delvis reseersättning. Sprid gärna ordet om att vi söker kökspersonal till lajvet!

Det behövs som vanligt också funktionärer som kan delegera städningen efter lajvet, vara trygghetsvärdar under lajvet, skjutsa deltagare före/efter, fotografera och så vidare. Vissa har gjort de här sakerna i flera år (ni är bäst! ❤️) och kommer säkert kunna fortsätta hjälpa till. Men vi behöver nya personer som också kan engagera sig för att Bifrostkampanjen ska kunna fortsätta!

Vill du hjälpa till och/eller har frågor om vad de olika sakerna innebär kan du PMa Linn (huvudarrangören) på Facebook eller maila frifantasi@hotmail.com.

Nu fixar vi ett sommarlajv! 💚❤️💙

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar