torsdag 18 augusti 2016

En vecka till lajvstart!

Lajvet närmar sig och vi ber er hålla koll i era inkorgar så att ni inte missar något! Just nu kommer det ut väldigt mycket information både på mail och i Facebookgruppen. Detta inlägg sammanfattar det viktigaste från Facebook :)

Utskicket är snart i era inkorgar. Läs det! :)

Trollformler

Det har nu gått en vecka sedan intriger och magi skickades ut och ungefär hälften av lajvets deltagare har fyllt i och skickat in de magier de kan. Var snälla och välj era trollformler så ni kan skicka in formuläret så snart som möjligt!

Det gör det mycket lättare för oss att balansera spelet och ni har i det läget faktiskt valt vilka magier ni kan. Ynkar behöver självklart inte fylla i det men halva populationen är väl inte ynkar ;) .

Dueller

Inför sommarens lajv har vi infört nya regler gällande duellering, men det har varit en förändring även i trolldomssamhället.

I samband med era intriger har ni fått en duelleringssiffra. För att se HUR dueller fungerar från och med detta lajvet, läs mer här.Runbladet

Runbladet är taget till tryckeriet. Som vanligt är tidningen full med artiklar om allt möjligt - stora nyheter, små nyheter, senaste sportnytt, mumsigt skvaller och inte minst Tyr&Tyra. Så det är 24 sidor stämning som Erica, Hanna Å, Carina, Leo, Louise, Gunnar, Hanna G har skrivit ihop och Rebecca S och William har ritat till.

Dock är det tyvärr så att tryckkostnaden för tidningen blev dubbelt så högt som tidigare pga ändringar i tryckeriet. Därav kommer priset på detta lajvet eventuellt att bli högre (40 kr istället för 20kr).

Nyheter i trolldomsvärlden


Vi ses i Lilledråkvast!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar