fredag 17 juni 2016

Arrangörer och vapendragare på helgmöte

Just nu håller arrangörer och vapendragare på att samlas för att spendera helgen tillsammans. Vi ska planera, peppa och fixa med saker inför Fenrisulvens Kedjor och kommande lajv. Efter helgen kommer också alla närvarande kunna HLR och första hjälpen. Det kommer också att komma ut lite nyheter efterhand.

Vilka är då vapendragarna undrar ni? De är funktionärer som är mer involverade i lajvet, hjälper till med olika saker men inte är arrangörer eller kockar. Här är namnet på dem somhittills är med i gruppen med en liten kort presentation:

Angelica Swahn - Före detta arrangör som brukar sitta i in-check och haft NPC-roller.
Hampus Alm - Har varit och är städansvarig, han har varit en pepp lajvare med massor av idéer sen han dök upp på andra lajvet och spelar NPC-roller.
Maria Larsson - Har varit en av de som hjälpt till med skjuts på tidigare lajv, även hon är en peppad lajvare som har fyllt vår mailinkorg med idéer.
Malin Ångman - Har hjälpt till mycket med skjuts på tidigare lajv, peppat massor och som också spelat NPC-roller.
Emelie Carlstedt - Fotograf på förra lajvet men är ny i gruppen, välkommen!
Alma Johansson - Även hon ny i gruppen, välkommen!
Rebecca Karlsjö - Före detta arrangör, kommer inte på nästa lajv men håller ändå en plats till nästkommande lajv..

Vill ta tillfället att säga välkomna till samtliga vapendragare. Ni är alla awesome och vi är glada att ni vill göra det här med oss. Tillsammans med oss, kockarna och våra deltagare kommer vi göra det här lajvet fantastiskt! :)

//Arrangörsgruppen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar