onsdag 18 maj 2016

Hemsidejobb och lite info om intriger

Hemsidan är som ni nog ser inte klar och blogger vill för tillfället inte låta oss lägga in fler sidor. Men Linn kommer jobba vidare på detta snart och tills dess så får ni här en liten bit info om intriger till sommaren. Den här informationen har varit ute tidigare och ingenting har förändrats men det skadar inte med lite repetition och förtydligande.

Vi kommer att testa ett nytt sätt att skriva intriger till sommarlajvet. De kommer skrivas baserade på grupper, och de flesta kommer antagligen inte bara få en bit intrig från den gruppen som dem åker med. Vilka intriggrupper vi kommer skriva intriger till utöver gruppen ni åker med vet vi inte förrän vi börjar intrigskrivandet, men vi kommer lägga in er i olika grupper beroende på vad ni skriver i era karaktärer. Ett par exempel som varit på tidigare lajv: Grindelwalds Anhängare, MISS-klubben, Naturfantasterna och elevhemmen.

En del deltagare kan komma att få personliga intriger också. Men det enda vi garanterar är att ni får en intrig för den gruppen som ni åker med. Bifrost har hittills varit ett väldigt händelserikt och intrigtätt lajv - så länge du ser till att involvera dig så bör det inte vara några problem alls att få spel även om du är ny till både Bifrost och lajv.

Om ni vill ha mer intriger och spel rekommenderas det att spela en roll som arrangörerna söker, det finns många roller som har viktiga funktioner i byn som inte har satta spelare. Vet ni inte vilka så kolla här på hemsidan eller kontakta arrangörerna. Vi rekommenderar också att söka upp folk själva för att prata ihop er före lajvet :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar