lördag 2 juni 2018

Det börjar närma sig!

Det börjar närma sig sista anmälningsdatum för intrig* den 8 juni (8/6)! Glöm inte att ni både ska ha anmält er och betalt för att räknas som anmälda.

I år har Bifrost ett väldigt lågt deltagarantal. Det saknas 22 anmälda och betalade lajvare för att lajvet inte ska gå back. Alla av de anmälda har inte betalat så om du inte gjort det än blir vi glada om du gör det så snart som möjligt (gärna innan 8 juni!). Och ni som funderar på att anmäla er - gör det!

Vi vill också be er alla att sprida lajvet så att vi får in tillräckligt** många deltagare!


*Absolut sista anmälningsdatum över huvud taget är den 8 juli (8/7).

**Lajvet kommer ta plats oavsett. Kostnaden för att avboka lokalen hade varit större än att hålla lajvet med nuvarande deltagarantal och om vi inte får ihop tillräckligt många kommer föreningen bakom lajvet gå in med pengar. På det viset har ingenting ändrats för detta lajvet, förutom att det kommer ha en påverkan på FriFantasis ekonomi och därmed framtida evenemang i föreningens regi.

Dessutom vill vi inte ställa in ett evenemang som vi verkligen vill köra. Vi tror detta lajv kommer bli helt fantastiskt med alla magiska karaktärer som är anmälda. Så vi kämpar på! 


Hoppas ni har en bra helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar